Werk aande Winkel

Wij zijn Werk aan de winkel. Wij werken samen met slagers en eigenaren van speciaalzaken aan een succesvolle zaak. Wij zien dat er vaak verbetering mogelijk is op het gebied van financiën, kwaliteit, logistiek, HR en marketing. Met als gevolg een beter rendement of meer grip op je persoonlijke en zakelijke (financiële) toekomst.

WAT WE NIET DOEN…

We gaan niet op jouw stoel zitten. Jij bent eigenaar en ondernemer, jij maakt de beslissingen. Wij helpen je als jouw management team bij het nemen van deze beslissingen en het doorvoeren van verbeteringen. Je staat er niet alleen voor!

Wat we ook niet doen is dat we uitgebreide rapporten gaan schrijven die vervolgens in de kast belanden. We blijven altijd praktisch, we houden van aanpakken, maar vooral van slim ondernemen. Oplossingen aandragen die in de praktijk wérken.

Bekijk klantverhalen

Wij dagen je uit om niet alleen in  je winkel,maar ook aan  je winkel te werken.

Wij zijn op ons best als jij:

  • Meer rendement wilt behalen
  • Zo weinig mogelijk tijd kwijt wilt zijn aan het voeren van je administratie
  • Altijd een actueel inzicht wilt hebben in de financiële stand van zaken
  • Je persoonlijke financiële situatie in de toekomst goed geregeld wilt hebben
  • Op zoek bent naar financieringsmogelijkheden, bijvoorbeeld om je zaak uit te breiden
  • Op zoek bent naar een opvolger die je zaak over kan nemen
  • Minder gedoe met personeel wilt en een team dat goed functioneert
  • Een haalbare strategie voor de toekomst wilt uitzetten

Inzicht gewoon op je telefoon.

Goede keuzes beginnen met inzicht. Als je weet hoe de zaken ervoor staan kun je goede beslissingen nemen. Door middel van ons dashboard geven wij inzicht in je financiële situatie en operationele situatie. Financiële cijfers zoals omzet, marge, kosten, winst, vergelijking met andere periodes, prognoses etc. Maar je krijgt ook inzicht in operationele cijfers, zoals personeelsbezetting, opbrengst op dagniveau, opbrengst per gewerkt uur, aantal klanten per dag/week en cijfers ten opzichte van andere partijen in de branche. Je vindt de actuele cijfers niet alleen op desktop, het dashboard is ook beschikbaar op tablet en smartphone.

Meer informatie