werk aande winkel

Ons team bestaat uit professionals in finance en consultancy. Doordat we al bij veel foodwinkels en slagerijen in de keuken mochten kijken en onder meer een oud-slager in ons team hebben, weten we hoe jouw zaak een verbeterslag kan maken.

WAT ONS DRIJFT?

Wij geloven dat slagers, bakkers, kaaswinkels, viswinkels, en andere speciaalzaken van grote waarde zijn voor de maatschappij. Vakmensen die iedere dag, jaar in, jaar uit, klaar staan om ons met liefde te voorzien van kwaliteitsproducten. Daar mogen we van genieten en daar mogen we als maatschappij trots op zijn. Werk aan de winkel ondersteunt en support deze ondernemers, zodat er voor hun winkels een mooi toekomstperspectief klaar ligt. En voor de ondernemer meer grip, vrijheid, rust en natuurlijk rendement gerealiseerd wordt.

Bekijk klantverhalen

Van strategie tot finance, van logistiek tot HR.

Werk aan de winkel is een samenwerking van KIBO Accountants en Winkelmanagement. Wij geloven dat we jou als eigenaar van een slagerij of speciaalzaak nog beter kunnen helpen als we onze kennis en ervaring bundelen. Samen kunnen we je op een heel breed gebied adviseren: van strategie tot finance, van logistiek tot HR. Maar eigenlijk zijn we meer…

...GEÏNTERESSEERD IN JOU

We zijn benieuwd wie jij bent, hoe je je zaak hebt opgebouwd, welke ambities je hebt en hoe je de toekomst van je zaak ziet. We zijn benieuwd waar jij werk van wilt maken!

ons team

Over Martin

1. WAT IS JE SPECIALISME?

Advies op fiscaal (juridisch) gebied, bedrijfsovernames, waarderingen en bedrijfseconomische advisering.

2. WAT WAARDEER JE AAN SLAGERS EN SPECIAALZAKEN?

Ik waardeer het vakmanschap in combinatie met de uitdagingen die dit met zich meebrengt als ondernemer. Het is de juiste balans zoeken tussen kwaliteit als vakman en ondernemerschap met alle uitdagingen waar de vers specialist iedere dag mee te maken heeft.

3. VOOR WELK VERSPRODUCT KUNNEN WE JE WAKKER MAKEN?

Spare-ribs.

4. WAAROM IS WERK AAN DE WINKEL NODIG?

Werk aan de winkel is nodig als je een sparringspartner zoekt om je als ondernemer verder te ontwikkelen. Dit kan op het gebied van cijfers, organisatie, personeelsbeleid, bedrijfsoverdracht etc. We gaan ’the extra mile’ in onze advisering en dit helpt de speciaalzaak verder, als ondernemer en onderneming. De toegevoegde waarde van Werk aan de winkel is dat wij in staat zijn om met kleine verbeteringen grote resultaten te behalen. Of dit nu is in verbetering van marge, inzet van personeel of creëren meer ruimte/vrije tijd.

Over Loek

1. WAT IS JE SPECIALISME?

Ik heb ruim 35 jaar ervaring als adviseur van en manager binnen kleine en grote ondernemingen. Het is mijn specialisme om kansen en mogelijkheden voor de (vers-)ondernemer te vertalen, om zijn onderneming en verdienmodel te verbeteren.

2. WAT WAARDEER JE AAN SLAGERS EN SPECIAALZAKEN?

Er zijn tegenwoordig mensen die je raar aankijken als je zegt dat vlees een prachtig product is. Ze hebben er daarnaast vaak geen idee van wat er allemaal komt kijken om een speciaalzaak goed te kunnen runnen. Ik heb veel bewondering voor de ondernemers die hun passie voor hun klanten en producten elke dag weer opnieuw laten zien in hun winkel.

3. VOOR WELK VERSPRODUCT KUNNEN WE JE WAKKER MAKEN?

Ik ben gek op worst. Het kunnen proeven van alle mogelijke worstvariaties in het hele land vind ik dan ook één van de leukste dingen binnen ons werkveld.

4. WAAROM IS WERK AAN DE WINKEL NODIG?

Het ontzorgen van een ondernemer op administratief en financieel terrein geeft de ondernemer meer rust en leidt tot een hoger rendement. Gebruikmaken van de huidige mogelijkheden op het gebied van automatisering bespaart veel tijd en geeft een continu actueel inzicht in cijfers en resultaten. Hiermee kun je direct gerichte acties ondernemen om te komen tot verbetering.

Over Kees

1. WAT IS JE SPECIALISME?

Kansen en verbeteringen zien en deze structureren tot een realistisch plan! Cijfers vertalen naar de praktijk is voor mij het meest inspirerende deel van het ondernemerschap.

2. WAT WAARDEER JE AAN SLAGERS EN SPECIAALZAKEN?

Een zaak runnen is topsport. Ik heb dit zelf aan den lijve mogen ondervinden in meer dan 20 jaar als slager ondernemer. Deze ervaring is ontzettend waardevol geweest om de ondernemer nog beter te kunnen adviseren. De passie voor het slagersvak leeft nog steeds en ons team zet zich met hart en ziel in om dit mooie ambacht ook voor de nieuwe generatie een uitdagende en winstgevende keuze te laten zijn. Petje af voor de doorzetters die het elke dag weer beter willen doen.

3. VOOR WELK VERSPRODUCT KUNNEN WE JE WAKKER MAKEN?

Mijn favoriet is op houtskool gegrilde ribeye! Medium rare en af gegarneerd met kruidenboter gemaakt van roomboter met grof zeezout, verse peterselie en gerookte knoflook.

4. WAAROM IS WERK AAN DE WINKEL NODIG?

Topsporters hebben allemaal een coach of een trainer en een select team van ondersteunende diensten. Het is dus niet raar om als ondernemer ook zo’n groep van specialisten om je heen te hebben zoals Werk aan de Winkel. Uit mijn winkeltijd ken ik de uitdaging om voldoende aandacht te geven aan het ondernemerschap, de druk van o.a. de winkel is constant aanwezig. Werk aan de Winkel ondersteunt ondernemers met meerdere specialisten die hun advies mede baseren op basis van hun eigen succesvolle ervaringen. Uiteindelijk gaat het om de voldoening die je uit je werk haalt. Voor mij is dat een ondernemer die steeds beter in zijn energie komt. Vaak zijn positieve resultaten dan ook geen toevallige uitkomst.